Nano Window Coating | Meezenbroekstraat 41a Veendam | 06 233 644 48
Terug naar Nieuws

Demonstratiedag in samenwerking met Elzer Optiek en Color@home Sikkens in Norg (geplaatst op: 24-11-2013)

Op zaterdag 14 december organiseerd Nano Coating Totaal in samenwerking met Elzer Optiek en Color@home Sikkens in Norg een promotie dan wel demonstratiedag. Dit gaan we doen om de producten die Jelly en Willem Sikkens verkopen en dus nieuw in hun assortiment hebben opgenomen te promoten. Wat kunt u van deze dag verwachten? We zullen die dag een reeks demonstraties geven van de producten en hoe deze werken op verschillende materialen ( ondergronden ) zoals hout, steen, glas, kunststof of keramiek. Maar het mooiste is hoe u zelf kunt zien wat onze nano-coatings voor u kunnen betekenen! Ze zorgen er voor dat schoonmaken vele malen makkelijker gaat en zorgen er tevens voor dat uw producten veel langer mooi blijven!

Het behandelen van een bakstenen gevel zorgt zelfs voor een isolerende werking doordat de baksteen niet meer vochtig wordt. Een natte baksteen in de winter is namelijk veel kouder dan een droge... De coating heeft een dermate afstotende werking dat vocht geen kans meer heeft om de steen te bereiken en dit alles vindt plaats op moleculair bereik... De coating omringd de moleculen van de baksteen. Hierdoor is de coating zeer duurzaam en werkt optimaal.

Maar ook de brillen van Jacob Elzer gaan we die dag behandelen! Dit tegen een introductieprijs van 14,95 inclusief Btw! U kunt uw huidige bril laten behandelen en zo het verschil ervaren! U ontvangt na behandeling een certificaat en garantiebewijs van 1 jaar. De voordelen van een behandelde bril zijn: de glazen worden minder snel vies, ze zijn makkelijker te reinigen en blijven langer mooi...

U ontvangt bij behandeling van uw bril tevens de Jacob Elzer bio-logische super ontvetter speciaal voor brillen t.w.v. 4,95 cadeau!!

Dit en nog veel meer gaat u live meemaken op onze gezamenlijke demonstratie dag, 14 december 2013! We beginnen rond een uur of 11:00 en eindigen tegen een uur of 16:00 !

Wij heten u alvast van harte welkom en een hapje en een drankje staat klaar!