Nano Window Coating | Meezenbroekstraat 41a Veendam | 06 233 644 48
Terug naar Nieuws

Nieuwe samenwerking met Diamond Shine! (28-11-2013)

Een nieuwtje die ik u niet wil ontnemen is de nieuwe samenwerking met Diamond Shine in Veendam! Deze sympathieke glazenwasser is een must voor iedere huizenbezitter!

Met een positieve en gezonde 'attitude' gaat deze man de vervuiling aan met ramen, gevels, kozijnen, schuttingen, en dakgoten, te lijf. Hij is niet van de haastklussen maar juist het eindresultaat is belangrijk! Darren is úw glazenwasser uit de regio!! Maar Darren, eigenaar van Diamond Shine doet meer, hij verwijderd spinnen op een bio-logische manier, hij doodt de spinnen niet, hij reinigt gevels en kan ze daarna voorzien van onze Nano Stone Coating die zorgt voor een optimale bescherming van meerdere jaren achter elkaar! Hij kan tevens, wanneer u dit wenst uw ramen voorzien van onze ultra duurzame Nano Window Coating (Highest Level)! Het beschermt uw glas tegen corrosie, UV-schade, zure regen en andere invloeden van buitenaf! Het houdt uw ramen langer schoon en is na behandeling vele malen makkelijker schoon te maken, wie wil dat nu niet?!

U vraagt bij Darren geheel vrijblijvend een offerte op via zijn website: www.diamondshine.nl !

Diamond Shine biedt u een totaaloplossing voor vervuiling rond- en om huis, feel free to call, Darren will anwser you with a diamond smile !